Více novinek najednou

05.08.2005 19:43

Tak to jako vypadá, že se mi naši snad ani nevrátí! Ani v noci nepřijeli domů. Navíc se mi stal takový nepříjemný zážitek - Vám to klidně prozradím, protože si myslím, že to stejně nečtě moc lidí. Marki šla někam ven a říkala, ať jdu klidně taky. Takže jsem toho využil a šel. V tom se objevila Mandy a já musel za ní. Jenže mezitím se ségra někam ztratila, Mandy šla taky domů a já zůstal sám na ulici. Takhle ztraceně jsem se snad ještě necítil. Co budu dělat? Utíkal jsem k domovním dveřím a nakukoval sklem dovnitř...no a rozplakal jsem se jako malé štěně. Mami a tati jsou pryč, Veru je už dlouho pryč a že se mi ztratila Marki jsem si zavinil sám. Naštěstí jsem za sebou uslyšel smích Marki, která vyšla z obchodu, co máme naproti. Neumíte si představit tu radost, jakou jsem měl!!!

Novinka číslo 1 - Ztratila se nám želva. Prý je v zahradě, ale já ji záměrně nehledám! Aspoň jsem teď jedináček. Sice máme ještě pavouka, ale toho si Marki zase odveze do Brna, takže číslo jedna zase budu JÁ, jen JÁ.

U Kalandrů (tam je ta teta, co mě tak ráda rozmazluje) mají nového pejska. Jmenuje se Andy, ale protože je ještě malá (tsss, už je větší než já), tak jí říkají Andulka! Ve fotogalerii je víc fotek. Ještě jsem ji neviděl. Neměla ještě druhé očkování. Ale docela se na ni  těším...na sestřenku:) Je to bernský salašnický pes. Ale musí být chudinka na dvoře, což bych teda dlouho netrpěl. Tss, být v noci sám, na dvoře, nespat v posteli mamky a taťky...

—————

Zpět